Z największą przyjemnością informujemy, że od września 2020 roku uruchamiamy DPPM  dla osób w trudnej sytuacji, aby zapobiegać bezdomności w formie DOMU ANTONIEGO –  PUNKT PORADNICTWA PSYCHOLOGICZNEGO, PRAWNEGO I ZAWODOWEGO.

Jeśli potrzebujesz pomocy- zadzwoń do nas, lub napisz maila.

Naszą misją jest niesienie pomocy każdemu, kto w wyniku różnych zdarzeń losowych został wykluczony ze społeczeństwa, boryka się z problemami rodzinnymi, mieszkalnymi, prawnymi, bądź potrzebuje pomocy psychologicznej. Często takie osoby są pozostawione samym sobie, bez pracy, dachu nad głową, nie rzadko bez rodziny i tym samym bez motywacji aby podnieść się po upadku. Bardzo często takie osoby wstydzą się prosić o pomoc bliskich oraz przyjaciół, bądź po prostu takich osób bliskich nie mają. Tym samym zostają ze swoimi problemami sam na sam, co jest samo destrukcyjne i może skończyć się tragicznie. Dom Antoniego to miejsce które poprzez konkretne działania pomaga takim osobom stanąć na nogi odzyskując ich wiarę w lepsze życie.

Nasz zespół

120122832_115257933660014_8849993765365139356_n