Aukcja charytatywna 29.01.2021 na rzecz utrzymania Domu Antoniego

Aukcja charytatywna 29.01.2021 na rzecz utrzymania Domu Antoniego przeszła już do historii… A my szczęśliwi, bo dzięki Waszemu aktywnemu uczestnictwu w aukcji, wynik przekroczył nasze oczekiwania! Otóż zostały wylicytowane wszystkie 36 obiekty. Ależ my Wam dziękujemy za hojność, za wsparcie dla tak ważnego miejsca dla osób w trudnej sytuacji, gdzie będą mogli znaleźć wsparcie psychologiczne, prawne i zawodowe, a wszystko by zapobiegać bezdomności.

Dziękujemy wszystkim którzy przyczynili się do tak ogromnego sukcesu Aukcji Charytatywnej na rzecz utrzymania Domu Antoniego – punktu poradnictwa psychologicznego, prawnego i zawodowego

Dziękujemy – Centrum Praskie Koneser za udostępnienie pomieszczenia i działania promocyjne.

Dziękujemy- Mazowiecki Dom Aukcyjny za pomoc przy prowadzeniu aukcji Onebid.

Dziękujemy – Onebid za udostępnienie serwisu i szerokie działania promocyjne.

Dziękujemy – Totuart za przekazanie części prac.

Dziękujemy – TVP3 Warszawa za medialne nagłaśnianie naszego projektu jakim jest uruchomienie Domu Antoniego oraz naszej walki z przeciwdziałaniem bezdomności.

Dziękujemy – Ferment Praski za pomoc w organizacji drobnego poczęstunku.

Dziękujemy wolontariuszom: Edytka, Bartek, Bogdan, Tomasz, Aleksandra, Sylwia, Wojtek Nurzyński, Ela Kosim,Kiryl Keduk, Mirek Mastalerz, Jan Popis.